☎ 010-4 22 29 23 • Villapark 4 • 3051 BP • Rotterdam

In de Ayurveda Kliniek worden verschillende arrangementen van samengestelde behandelingen geboden. De arrangementen zijn samengesteld om je de weldadige werking van Ayurveda diep te laten ervaren. De arrangementen vinden voornamelijk in de weekenden plaats.

Er zijn drie verschillende arrangementen. De programma's worden door één of twee therapeuten uitgevoerd en zijn samengesteld door Ayurveda therapeut Santana El ghazi. Santana heeft ruime ervaring opgedaan in de wellness- en gezondheidsbranche met Ayurveda behandelingen.

Hanuman Vitalising Ayurveda arrangement (3 uur)

het programma biedt ontspanning door rust in combinatie met natuurlijke beweging, een weldadig kruiden stoombad , diepweefselmassage met behulp van tikken, kneden en knijpen en afsluitend een zalige esotherische rust door het geluid en trillingen van de klankschalen behandeling.

Prijs: € 219.00

Hanuman Hot stamp Ayurveda Arrangement (4 uur)

Uitermate geschikt programma voor mensen met rug-, gewrichts, spierpijn en chronische reumatische aandoeningen. Met dit programma versoepelen de bindweefsels, spieren en gewrichten door rust in combinatie met natuurlijke beweging, een weldadige ontgiftende massage met warme kruidenolie, diepe esotherische rust door het geluid en trillingen van de klankschalen behandeling, een verkwikkend kruiden stoombad en na warme kruidenthee afronding met de hete stempelmassage

Prijs: € 249.00

Hanuman All About Ayurveda Arrangement (4,5 uur)

Dit complete arrangement verenigt alle belangrijke aspecten van Ayurveda en brengt je volledig in balans. Een uitstekend uitgangspunt voor verdere verdieping in de Ayurvedische leefwijze. Het programma biedt ontspanning door rust in combinatie met natuurlijke beweging, een weldadige ontgiftende massage met warme kruidenolie, diepe esotherische rust door het geluid en trillingen van de klankschalen behandeling, een verkwikkend kruiden stoombad, een uitgebreide huidreinigende en helende lichaamspakking met Ayurveda kruidenpasta, een cellulitis verminderende lichaamspakking met mineralen, een behandeling van de energiepunten in het gezicht voor een natuurlijke facelift.

Prijs: € 290.00