☎ 010-4 22 29 23 • Villapark 4 • 3051 BP • Rotterdam

Openingstijden

Het secretariaat van de Ayurveda Kliniek is telefonisch bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur. Indien we door omstandigheden niet in staat zijn de telefoon op te nemen, krijg je het antwoordapparaat. Indien je je gegevens achterlaat word je dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je kunt ook altijd een e-mail sturen. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Indien een individuele behandelaar zijn of haar contactgegevens heeft gegeven kun je haar of hem direct proberen te benaderen.

Routebeschrijving

Routebeschrijving Villapark 4 vanuit richting Utrecht:

Met de auto:

A20 afslag 14 Rotterdam/centrum verkeersplein (Schieplein) ¾ rond, (borden Oude Noorden), bij stoplichten linksaf Gordelweg, rotonde rechtdoor oversteken en vervolgens bij 1e stoplichten linksaf Straatweg direct na viaduct (rijksweg/treinstation) linksaf Ceintuurbaan direct aan de rechterkant is Villapark 4 gelegen (vanuit richting Den Haag of Hoek van Holland verkeersplein Schieplein ¼ rond en daarna idem)

Met de bus:

Connexion lijn:

170 vanuit Berkel en Rodenrijs/Bergschenhoek/Rotterdam CS

171 vanuit Gouda (snelbus)

173 vanuit Zoetermeer/Berkel en Rodenrijs/Bergschenhoek/Rotterdam CS

RET buslijn:

Bus 35 en 49

RET tramlijn:

Lijn 4

Met de trein:

Station Rotterdam Noord

Ingang minder validen

De Ayurveda Kliniek is toegerust om minder validen te ontvangen. Aan de achterzijde van het gebouw is parkeergelegenheid voor minder validen. Deze is te bereiken via het Uitpad, die te bereiken is vanaf de Straatweg (zie plattegrond hierboven).
Via een rolbaan is het souterrain van het pand te bereiken. Alle behandelingen die in de Ayurveda Kliniek worden gegeven kunnnen ook in de souterrain geboden worden.

Indien u gebruik wenst te maken van de faciliteiten voor minder validen geef dit dan aan tijdens het maken van een afspraak.

Ayurveda Kliniek

In de Ayurveda Kliniek kun je voor je natuurlijke gezondheid dagelijks terecht. Ervaren vaklieden staan je met hun kennis en geboden begeleiding graag ten dienst.

  • Ayurveda Kliniek
    Villapark 4
    3051 BP Rotterdam