☎ 010-4 22 29 23 • Villapark 4 • 3051 BP • Rotterdam
  • 14-12-2016

  Leef Vrij en Zonder Zorgen met Emotional Freedom Techniques


  Cursus EFT Practitioner
  op zaterdag 14 en zaterdag 21 januari 2017

  Inleiding

  Praten kan helpen inzicht te geven en meer acceptatie van een probleem geven. Praten alleen lost problemen zoals overmatige angst en stress echter niet op. Hiervoor is meestal iets meer nodig. Stress, spanning en negatieve emoties zoals boosheid, verdriet en angst zijn lichamelijke sensaties die niet tussen je oren, maar in je lijf zitten. EFT is een krachtige methode om deze overmatige stress via het lijf aan te pakken en definitief op te lossen. De basis van EFT is het opheffen van emotionele verstoringen in het meridiaanstelsel (vergelijkbaar met acupunctuur, maar dan uiteraard zonder naalden). Wat EFT zo krachtig maakt is de eenvoud en bewuste focus op een specifiek emotioneel probleem. Iedereen kan EFT voor zichzelf leren, maar hoe en waarom EFT op de meest effectieve manier werkt moet je zelf ervaren.

  Voor wie
  De tweedaagse cursus EFT is zeer geschikt voor iedereen die een grote stap wil maken in persoonlijke ontwikkeling en voor therapeuten die EFT als extra hulpmiddel willen gebruiken om cliënten te begeleiden. Leer nu waarom EFT een van de meest veelbelovende medicijnen is van deze tijd!
   
  Door wie
  De cursus EFT wordt gegeven door drs. Steven de Nie, psycholoog die in de dagelijkse praktijk veel kennis en ervaring heeft opgedaan met EFT. Steven de Nie: "Telkens weer zie ik de mensen die tussen de afspraken door zelf met EFT aan de slag gaan veel sneller herstellen dan mensen die dat niet doen" en "Je hoeft niet in EFT te geloven, doe EFT en je merkt dat het werkt".
   
  Inhoud
  EFT is eenvoudig te leren. Hoe en waarom EFT zo effectief kan zijn is minder eenvoudig. Dat leer je in deze cursus: wat zijn de principes van de werking van EFT, waarom werkt EFT wel wanneer cognitieve therapie niet werkt en hoe kun je EFT op de meest effectieve manier toepassen zodat emotionele problemen die angst en spanning geven in zeer korte tijd verminderen en zelfs verdwijnen. Tijdens de cursus EFT Practitioner komen de volgende onderwerpen aan bod:
   
  DAG 1

  • Het EFT basisprotocol
  • Theorie: Waarom en wanneer EFT, Wat zijn emoties nou écht, Wat doet EFT in je lijf op celniveau, Praktijkvoorbeelden
  • EFT en Angst - Vraagstelling, Probleemaspecten
  • EFT bij Lichamelijke Klachten

   
  DAG 2

  • Traumabehandeling met EFT
  • Beperkingen opsporen en doorbreken
  • Interactie van Medicatie, Cognitieve Gedragstherapie en EFT
  • Hoe pak je Verslavingen aan met EFT

   
  Resultaat
  Met deze cursus leer en ervaar je zelf door middel van oefeningen afgewisseld met theorie hoe EFT werkt, welke problemen je met behulp van EFT aan kunt pakken en hoe je anderen kunt begeleiden met EFT. Na twee dagen heb je een stevige basis om EFT op verantwoorde manier succesvol toe te passen bij jezelf en anderen.
   
  EFT zet je in beweging!
   
  Prijs
  Het cursusgeld bedraagt 247 euro inclusief cursusmaterliaal, koffie/thee, certificaat en exclusief lunch voor twee hele dagen inspiratie
   
  Tijd en plaats
  Je bent beide dagen van 10 tot 17 uur welkom bij de Ayurveda Kliniek, Villapark 4 in Rotterdam Noord (vlak naast NS station Rotterdam Noord), inlopen met koffie/thee vanaf 9:30 uur

  Opgeven doe je via een mail naar info@ayurvedakliniek.nl