☎ 010-4 22 29 23 • Villapark 4 • 3051 BP • Rotterdam

Shirodhara is een Ayurveda behandeling van het hoofd, waarbij een straal warme olie gedurende circa 45 minuten op uw voorhoofd wordt gegoten. De tijdsduur wordt aangepast aan uw constitutie. Voorafgaand aan deze behandeling wordt uw gehele lichaam met warme, medicinale olie gemasseerd.
De behandeling heeft een zeer kalmerend effect op de geest en de zintuigen en geeft een sensatie van diepe rust en een verstilde geest. Shirodhara wordt van oudsher ingezet bij psychologische aandoeningen.

Indicaties: mentale uitputting, geheugenproblemen, stress, hoofdpijn, slapeloosheid, oog- en ooraandoeningen, hyperactiviteit, concentratieproblemen, angsten en andere psychische aandoeningen, zoals depressie, epilepsie.

Duur van de behandeling: 90 min *

Prijs: €121.00

Let op: omdat de behandeling bij sommige personen een intensief effect kan hebben, raden we je aan om te zorgen dat iemand je naar huis kan begeleiden.

* Meestal gaat een Shirodhara behandeling gepaard met vooraf een totale lichaamsmassage (Abhyanga)

De behandelingen worden gegeven door geregistreerde artsen en therapeuten en komen altijd in aanmerking voor vergoeding indien je aanvullend bent verzekerd.