☎ 010-4 22 29 23 • Villapark 4 • 3051 BP • Rotterdam

Abhyanga is de naam van de Ayurveda massage, waarbij uw gehele lichaam met warme, medicinale kruidenoliën wordt gemasseerd. De massage geeft niet alleen een weldadig gevoel, maar helpt tevens bij de genezing van talloze aandoeningen. De warme olie zorgt voor een kalme geest, een mooie huid (en dus een jonge uitstraling!) en voedt de weefsels. Warme olie werkt tevens pijnstillend en versterkend op het zenuwstelsel. Abhyanga kan uitgevoerd worden door één persoon, maar wordt ook vaak uitgevoerd door twee personen (simultaan behandeling).

Indicaties: zenuwaandoeningen, zwakte, stress, angsten, huidaandoeningen, pijn, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichtsaandoeningen, spieraandoeningen.

Duur van de behandeling: 30-60-90 minuten*

Prijs 90 min: € 109.00
Prijs 60 min: € 85.00
Prijs 30 min: € 40.00 **

* Optioneel wordt na Abhyanga een stoomsessie (Swedana) geboden. Indien je gebruik wenst te maken van de Swedana dient het vooraf aangegeven te worden. Swedena duurt een kwartier en kost € 15.00.

Bij de behandeling zijn verder inbegrepen het gebruik van kruidenolie, handdoeken en de gelegenheid te douchen.

NB. massage wordt afgeraden tijdens de menstruatie.
** De Abhyanga van 30 minuten wordt uitsluitend gegeven als onderdeel van de Panchakarma behandelingen (Purvakarma).

De behandelingen worden gegeven door geregistreerde artsen en therapeuten en komen altijd in aanmerking voor vergoeding indien je aanvullend bent verzekerd.