☎ 010-4 22 29 23 • Villapark 4 • 3051 BP • Rotterdam

Diabese is een samengesteld Ayurvedisch programma voor mensen met diabetes type 2 (en overgewicht).

Het Diabese behandelprogramma leidt tot natuurlijke gezondheid op 4 manieren:

1. Verbetering van de voedingsgewoonten

Ayurveda heeft zeer uitgesproken ideeën over goede voeding en een gezonde spijsvertering. Deze opvattingen kunnen daadwerkelijk verschillen van de opvattingen uit de reguliere geneeskunde.

2. Meer lichaamsbeweging

Om de lichaamsbeweging te stimuleren wordt bij het Diabese behandelprogramma een stappenteller uitgereikt. Er worden bewegingsdoelen gesteld waarbij de stappenteller wordt ingezet om te controleren of u ook daadwerkelijk aan de benodigde beweging komt.

3. Verlaging van het stressniveau

Door middel van diverse ontspanningsoefeningen die deel van het programma uitmaken, wordt uw stressniveau wezenlijk verlaagd. Dit komt de gezondheid ten goede.

4. Natuurlijke voedingssupplementen

Gedurende het Diabese programma maken de deelnemers dagelijks gebruik van geselecteerde Ayurvedische kruiden- en andere natuurlijke preparaten. Totaal gaat het om elf verschillende preparaten. Deze supplementen komen in handige sachets in drie potten. Een pot met voedingssupplementen voor het ontbijt, de lunch en het diner. Vlak voor, tijdens of na de maaltijd wordt de inhoud van één sachet ingenomen. De samenstelling van deze supplementen is op basis van jarenlange ervaring tot stand gekomen.